2015. január 28., szerda

CSAPRA SZERELHETŐ CANADAI SZUPER VIZTISZTITÓ!! - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Feltétlenül ajánlom, kisgyermekes szülőknek, idős embereknek akiknek nem mindegy, hogy a nélkülözhetetlen viz amit a csapból isznak milyen kórokozokkal, baktériumokkal , és egyéb vegyszerekkel van telitve!!!!
Krómozott és fehér szinben rendelhető. A fotón jelenleg az elegáns fehér szinű látható dobozában, de általában a legtöbb lakásban inkább a krómozotat használják.
ANagyon olcsó  könnyen megfizethető esztétikus minden csaptelepre felszerelhető viztísztitó berendezés egyenesen Canadából jön. A víztitsztitó kizárólag vezetékesviz tisztitására használható!!
A tengeren túl már évek óta használják az emberek az ivóvizük tisztitására, szürésére. Nálunk ez a fajta készülék széles körben még nem ismert annak ellenére, hogy alkalmazása a többi különböző csövekkel, nagyméretű és formátumú müanyaghengerekkel felszerelthez képest egy esztétikus, bárki számára könnyen felszerelhető viztisztitóról  van szó.
Felszerelése nagyon egyszerű, 5 perc alatt üzembehelyezhető.
Nagy előnye, hogy kétfunkciós, ami azt jelenti, hogy ha csak mosogatásra akarjuk használni a vizet akkor nem pazaroljuk a szürőbetétet, hanem egy kis csap segítségével elzárjuk a viztisztitás lehetőségét és igy sokkal hosszabb élettartamot biztositunk a szűrönek, hogy csak az ivóvizet tisztitsa meg. A szürő használatának  gyakoriságától függöen  1/2 év  - 1 évig használható és utána cserélni kell.
Az originál csomagban van egy magyarnyelvű összeszerelési leirás, és 1 db. pótszűrő, ami folyamatosan pótólható és igy már egy vásárlása esetén is 1 1/2 illetve 2 évig is elég. Vagyis éven csak 5400 Ft-ba kerül a tiszta ivóvíz.
Ennyi pénzért ne hagyja itt.   Gyermeke és az Ön egészsége ennél sokkal többet ér!!



Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Az aukció vége: 2015-02-04 07:19
. CSAPRA SZERELHETŐ CANADAI SZUPER VIZTISZTITÓ!! - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése