2014. november 30., vasárnap

1600W porzsák nélküli porszívó - HEPA szűrővel - Jelenlegi ára: 15 900 Ft


ModelHome 2 az 1-ben porzsák nélküli porszívó - fúvó funkcióval
Melyik a legmacerásabb része a porszívózásnak? Szerintem mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a porzsákokkal való kínlódás.
Ha te is unod a porzsákos készülékeket, vagy a régi már nem elég erős, akkor itt az ideje váltani! A ModelHome porzsák nélküli porszívó tökéletes alternatívája a hagyományos készülékeknek. Nem csak, hogy kényelmesebb használni és egyszerűbb tisztítani mint az átlag porszívót, de sokkal hatékonyabban is takarít a HEPA szűrőnek köszönhetően.
A hagyományos porszívók felszívják a koszt és a poratkákat, ami átmegy a porzsákon, majd a zsák megszűri annak egy részét, viszont amit nem, azt visszafújja a szoba levegőjébe (pl. nagyon finom porokat, polleneket). A HEPA (nagy hatékonyságú részecskeszűrő szabvány) szűrőnek köszönhetően, ezek a porszemcsék nem kerülnek vissza a levegőbe és csak is tiszta, megszűrt levegőt fúj ki magából.
Használat után a szűrő könnyedén kivehető a készűlékből, egyszerűen vízben kimosható belőle a felgyülemlett kosz, így újra hatékonyan tudod használni. Nem kell többé porzsákokra költeni a pénzt!
Tulajdonságok:
- Mosható HEPA szűrővel
- Sebességszabályozó az egységben
- Automata kábelvisszahúzó
- Fúvó funkcióval
- Alumínium tekercselésű motor
- Teljesítmény: 1600 W
- Feszültség: 230 V
- Frekvencia: 50 Hz
- Tartozék teleszkópos fémcső
- Tartozék műanyag padló szívófej
Eredeti ár: 27 900 Ft
Akciós ár:
15 900 Ft



Jelenlegi ára: 15 900 Ft

Az aukció vége: 2014-12-20 11:29
. 1600W porzsák nélküli porszívó - HEPA szűrővel - Jelenlegi ára: 15 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése