2014. november 24., hétfő

Xbox360 E 4GB RGH - ÚJ! - Jelenlegi ára: 59 990 Ft

Termék leírása:  Eladó egy teljesen új Xbox360 E 4GB fekete színű konzol minden eredeti tartozékával. A gép RGH módosítással rendelkezik. Minden szükséges program előre van telepítve: XeXMenu, DashLaunch, Magyar nyelvű FSD, de igény szerint más program telepítése is megoldható. A gép csak az RGH telepítés idejére lett kibontva, de a tartozékai bontatlan állapotban vannak. Tartozékokat tekintve doboz, tápkábel, TV kábel és egy vezetéknélküli kontroller tartozik a csomaghoz.
A gép mellé DVD lemezen adom az eredeti NAND tartalmat a későbbi biztonságos frissítés miatt és magyar nyelvű leírást a rendszer és a programok használatához.
Szállítási és fizetési feltételek:  Budapesten személyesen lehet átvenni a Lehel téren / Westendnél / Metró vonalon bárhol egy előre egyeztetett időpontban vagy postai úton tudom küldeni az ország egész területére. Postai költség a vásárlót terheli. Utánvétellel csak is akkor küldöm, ha a postaköltséget előre elutalja a vevő, amely ebben az esetben 2. 500, -Ft.
Ár:  59. 990, -Ft + postaköltség
Csere nem érdekel és az ár fix!!!
Kérem kattintson ide és tekintse meg további eladó konzolos termékeimet!
Néhány fontos információ:
A következő dolgok válnak elérhetővé egy RGH módosítással ellátott gépen:
Backup játékok futtatása lemez nélkül külső / belső merevlemezről vagy pendrive-ról.
DLC és XBLA játékok futtatása.
Alkalmazások telepítése és futtatása.
Magyar nyelvű menü.
Régiókódtól függetlenül tudunk futtatni játékokat.
A belső merevlemez méretkorlátozása fel van oldva ezért 2TB-ig bezárólag bármilyen 2, 5"-os HDD-t el tudunk a géppel fogadtatni.
Későbbiekben is lesz hasonló konstrukció?:
Sajnos az új gépek már egy "egyenlőre" módosíthatatlan alaplappal vannak szerelve, amelyeket nem lehet az RGH keretein belül módosítani ezért célszerű minél hamarabb gépet vásárolni, ha valaki tervezgeti egy ilyen gép beszerzését.


Jelenlegi ára: 59 990 Ft

Az aukció vége: 2014-12-15 10:11
. Xbox360 E 4GB RGH - ÚJ! - Jelenlegi ára: 59 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése