2015. február 23., hétfő

KIÁRUSÍTÁS!AHH BRA MELLTARTÓUTOLSÓ DB.-OK!699FT - Jelenlegi ára: 699 Ft

KIÁRUSÍTÁS!!!!! !!!! UTOLSÓ DB. -OK!
EZEK MARADRAK! KÉREM MIELŐTT VÁSÁROL KÉRDEZZEM MEG E VAN MÉG A KÉRT SZÍN VAGY MÉRET!
S-M-L-ES MÉRETBŐL  
BÉZS 1DB.
FEHÉR 2DB.
VILÁGOS ZÖLD 1DB
RÓZSASZÍN 4DB.
L-XL-ES MÉRET
FEHÉR 2DB.
ZÖLD 2DB.
RÓZSASZÍN 4DB.
FEKETE 1 DB.
Amit az ahh Bra-ról tudni kell
Mi pontosan az Ahh bra?
Az Ahh bra egy speciális, varrás nélküli melltartó. Többféle néven is forgalmazzák ezt a típusú melltartót: Ahh Bra / GreeNice, Comfortisse Bra / Genie Bra/ stb.
Mi az Ahh bra elnevezést használjuk, mert így vonult be a köztudatba. A melltartó specialitása, hogy csak a vállpántjai vannak összevarrva, amúgy az oldala és a mellrésze egy kötőgépen lett kialakítva, varrás nélkül, körkörösen. A melltartó anyaga általában 92%-ban tartalmaz polamidot és 8%-ban elasztánt. Ez adja a melltartó hihetetlen rugalmasságát.
Ezért hirdetik úgy a TV-ben, hogy nem kell a kosármérettel bajlódni.
A varrás nélküli, körkörösen kötött trikókat eddig is ismertük. Az Ahh bra-ban az az újdonság, hogy a mell része is meg van formázva. Gyártótól függően lehet eltérés a kialakításában.
Az angolok ezt Leisure bra-nak hívják, ami magyarul kb annyit tesz, hogy lazítós melltartó.
Tényleg elképesztően kényelmes. Nagyon rugalmasan nyúlik, nagyjából felveszi a melled természetes alakját, de mégis tart egy kicsit. Isteni finom, kellemes érzés viselni.   Nincs rajta varrás, nincs merevítő, nem szúr, nem nyom.   Alakformáló melltartó merevítő, kapcsok és kényelmetlen pántok nélkül Tökéletes tartást biztosít így sportmelltartónak is használhatja. Minden alkalomra, minden nőnek tökéletes választás Megőrzi a rugalmasságát Egyszerű méretválasztás Részletek Rosszul érzi magát a bőrében a kényelmetlen, merevítős melltartók miatt? Akkor Önnek találták ki az Ahh Bra-t! A melltartót, mely: minden nő testéhez alkalmazkodik minden évszakban tökéletes választás akár alváshoz is használható, így késleltetheti a gravitáció hatásait terhesség alatt is viselhető, hiszen folyamatosan a testéhez idomul gyönyörű dekoltázst kölcsönöz könnyű anyag, mégis tökéletesen tart Mi a titka? Az Ahh Bra egy olyan melltartó, amelynek kötött anyaga van (nylon és a lycra egyedi ötvözete ), amely egy úgynevezett Santoni kötőgépen készül. Ez egy olyan különleges gép, ami egyedülálló kötési technikájának köszönhetően merevítők nélkül is feszes tartást tud biztosítani a melltartó anyagának. Tökéletes biztonságban fogja magát érezni, megfelelő tartással kapcsok és merevítők nélkül. Már színes Ahh Bra csomag is kapható! Az Ahh Bra melltartó előnyei: Minden alkalomra: akár aludhat, edzhet vagy dolgozhat is benne, sőt akár különleges alkalmakra is hordhatja. Nem kell többet a kosármérettel, vagy a kényelmetlen pántokkal törődnie. Minden nőnek tökéletes választás életciklustól, évszaktól és alaktól függetlenül. Nagyon kényelmes: nincsenek szoros pántok, szúró merevítók vagy kapcsok. Könnyű, és mindig megőrzi a rugalmasságát. Sportmelltartónak is tökéletes: biztosan tartja a melleket. Egyszerű méretválasztás: normál alkatának megfelelően kiválaszthatja az Önnek megfelelő Ahh Bra-t, így akár . Belebújhat felülről vagy alulról, sőt akár egymásra is veheti őket: még feszesebb tartást nyújt Tartós és erős anyag: nylon és lycra egyedi ötvözetet, melyet éveken keresztül magabiztosan hordhat. Nincs benne merevítő, mégis megfelelő támasztékot, tartást biztosít. Ugyanolyan szép dekoltázst kölcsönöz, mint egy merevítős melltartó. Alakformáló melltartó is egyben, így tökéletes formát kölcsönöz A márkajelzést az anyagba nyomtattuk, úgyhogy nem kell tartania a dörzsölő és viszkető érzésektől. Ha ön kismama, vagy éppen gyermeket vár, ez a melltartó önnel együtt fog átalakulni.
Több méretben!! S-M. 70-75-80-85-ös L-XL-ES MÉRET 85-95-IG   felel EBBEN AZ AUKCIÓBAN CSAK S-M-ES ÉS L-XL-ES MÉRET TALÁLHATÓ! NO ÉS CSAK FEKETE, BÉZS , RÓZSASZÍN, KÉK, SZÍNBEN 5DB. FEHÉR NINCS! VÁSÁRLÁSA ESETÉN ÁLLOM A TELJES POSTÁT! HA NAGYOBB MÉRET ÉS MÁS SZÍN KELLENE MÁSIK AUKCIÓM KEREIN BELÜL MEG TALÁLJA! GONDOLJON A KÖZELEDŐ KARÁCSONYRA LEGYEN ELŐRELÁTÓ!!! NE AZ UTOLSÓ PERCEKBEN VEGYEN AJÁNDÉKOT! A MELLTARTÓK VÉGKIÁRUSÍTÁS ALATT ÁLLNAK! MOST MÉG MINDEN SZÍN KAPHATÓ KIVÉVE A FEHÉRET!



Jelenlegi ára: 699 Ft

Az aukció vége: 2015-03-16 12:18
. KIÁRUSÍTÁS!AHH BRA MELLTARTÓUTOLSÓ DB.-OK!699FT - Jelenlegi ára: 699 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése