2015. február 24., kedd

Simple Audio Go hordozható hangfal [bontatlan] - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Állapot:  Teljesen új, bontatlan.
Garancia:  1 hét, adásvételiben garantálva.
Főbb tulajdonságok:
12. 5 cm x 6. 5 cm x 6 cm
Beépített mikrofon ( telefon kihangosításhoz )
Stereo
3, 5mm jack, micro USB
Bluetooth 3. 0
Megjegyzés:
- Csak akkor licitáljon, ha teljesen megalapozott a vételi szándéka. A Vatera/Teszvesz szabályzata alapján a vásárlás létrejötte után a vevőnek már nem áll lehetőségében elállni az adásvételtől.
- A hirdetéseim nem irányárasak, tehát a vételár csökkentésére nincs lehetőség, valamint cserével sem foglalkozom; az ilyen jellegű megkereséseket automatikusan tárgytalannak tekintem. Minden egyéb felmerülő kérdésre készségesen válaszolok, legkésőbb 24 órán belül.
- A fix áras vételi széndék és/vagy nyertes licites ajánlat elküldése után már nem fogadok el utólagos reklamációt a termék paramétereit és árát illetően.  
- Az aukció megnyerését, és/vagy rendelés leadását követő legfeljebb 2 munkanapon belül vegye fel velem e-mailben a kapcsolatot ( amint észreveszem a vásárlást én is így teszek ), ellenkező esetben az adásvételt semmisnek veszem és leadom az ennek megfelelő értékelést. Az aukció lezárását követően a Vatera két darab email-t küld ki a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokkal, és egyéb tennivalókkal.
Amennyiben a vásárlást követő 7 naptári napon belül nem jön létre az adásvétel, a vásárlót negatívval értékelem.


Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Az aukció vége: 2015-03-16 23:57
. Simple Audio Go hordozható hangfal [bontatlan] - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése